Om mig, min værtsfamilie og AFS

Om mig:

Jeg hedder Emma og jeg er 15 år gammel. Jeg er snart færdig med 9. klasse, og så er det at jeg skal på udveksling. I min fritid er jeg sammen med mine venner, jeg læser eller også er jeg på computeren. Jeg er meget interesseret i mange forskellige musikkunstnere og jeg kan også rigtig godt lide film og tv-serier. 3 gange om ugen træner jeg også i et træningscenter og 1 gang om ugen går jeg til noget ekstra engelsk.

Om min værtsfamilie:

Min værtsfamilie bor i Washington DC og består af tre personer. Janine(mor) Ron(far) og Gabi(datter) Sammen kan de godt lide at rejse, holde picnics, gå i biografen, spille spil og løbe. Janine og Ron arbejde begge i militæret og Gabi er hjemmeskolet. De er også aktive i deres kirke.


Om AFS:

AFS er en organisation bygget på frivillige. Det vil sige at de ikke får penge for det de gør, og derfor får familierne heller ingen penge. Det synes jeg personligt er vigtigt, for så kan de ikke kræve penge af én. AFS' formål er at skabe forståelse for fremmede kulturer og knytte bånd på tværs af landegrænser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar