søndag den 3. november 2013

Halloween og Nashville, Tennessee!

Hej!

Som jeg skrev sidst, var Gabi, hendes veninde og jeg ude for at heppe på dem som løb marathon om søndagen. Det var rigtig sjovt, og vores slik var hurtigt væk! Vi så mange der var klædt i en superhelt t-shirt, i Marine uniform eller med det amerikanske flag bundet til deres ryg. Jeg så også fem danskere, så de fik nogle danske tilråb med på vejen! Jeg fik også nogle kommentarer fra nogle løbere med overskud til at opdage at jeg var Næbdyret Perry, så de råbte "oh there you are Perry!" Atmosfæren var super fed, og vejret holdt heldigvis tørt! Nu får jeg næsten helt lyst til at løbe marathon! (hahahahaha!!)

Torsdag var Halloween! Der var enkelte elever på skolen som var klædt ud. Jeg så en fra Luftværnet (pff, Marinen er sejere!) et par hekse, og to der var klædt ud som Robin Thicke og Miley Cyrus. Andre havde bare uhyggelig make-up på. Efter skole fulgtes jeg hjem med Yves, Deniz og Anastasiya. De andre havde efterladt mig. Da jeg kom jeg srødte jeg på Ron som havde hentet vores lejebil til weekenden, og vi fulgtes ind i huset som var tomt. Gabi var væk! Hun var dog bare gået hen til Janine på hendes kontor. Jeg begyndte at pakke mine ting til weekenden. Da klokken blev 6 tog jeg mit kostume på. Jeg var en rød commander jumpsuit fra 80'ernes Star Trek. Gabi var zombie Harry Potter! Så fedt! Desværre kunne hun ikke komme med ud og trick or treate, fordi hun havde stuearrest. Så jeg mødtes med Abraham Lincoln (Keno), Rødhætte (Ida), Peter Parker (Mathias), en heks (Nada), en 80'er pige (Patricia), en zebra (Marina), Dracula (Yanxing) og Døden (Martin). Vi gik på East Capitol, for det var der at festen foregik! Alle var simpelthen på den vej, og de fleste huse havde super fede udsmykninger. Der var et hus der skulle forestille Hogwarts! Det var super hyggeligt, med desværre skulle de fleste være hjemme kl. 9. Så vi fik kun trick or treatet i 1 times tid. Jeg tig hjem og viste min gevinst til familien, og de sagde at det var ingenting! Men det er mere end hvad jeg nogensinde har fået. De fleste steder ville heller ikke give os noget, fordi vi var "alt for gamle" 
Da Gabi var kommet af med al hendes make-up, sad vi lidt og snakkede om min veninde som havde et problem. Jeg gik i seng, og faldt i søvn med det samme. 

Fredag ringede min alarm klokken 3 AM. Jeg stod op, gik i bad, tog min lånte Star Trek commander t-shirt og friske pyjamas bukser på og satte mig ned i bilen. Gabi kunne desværre ikke komme med til Nashville, fordi hun virkelig havde klokket i det. Så det var kun mig mine værtsforældre. 
Det tager omkring 11 timer at køre til Nashville, det vil sige det samme som at køre til syddelen af Tyskland! Bortset fra at herovre er vi stadig i det samme land! Da vi havde kørt i ca. en time, stoppede vi ved Dunkin Donuts og købte varm kakao og doughnuts. Nam! Resten af køreturen holdte vi os alle sammen vågne med en masse sukker og forskellige radiokanaler. Vi stoppede i Tennessee og købte frokost, og spiste den i bilen. Vi nåede frem til Nashville kl. 1 om eftermiddagen, og hentede en af deres venner, Betsy, fra lufthavnen. I chekkede ind på vores hotel, slappede af i et par timer, tog ud og spiste aftensmad og derefter tog vi over på et nærliggende Marriott hotel hvor de holdte GMX - Geek Media Expo, basalt set en nørde convention med en masse paneler, kostume konkurrencer og berømte gæstestjerner. Janine var inviteret som forfatter, så hun havde et bord hvor hun solgte og promoverede for hendes bøger. Jeg brugte aftenen på at gå rundt på forskellige paneler bla. et panel hvor de snakkede om forventningerne på den nye Doctor i Doctor Who, og teknikkerne bag Star Trek (Ron kom heldigvis og hentede mig, for det var altså lidt kedeligt) Jeg fik også besøgt delen hvor de solgte merchandise fra alle mulige film og tv-serier. Jeg fik også brugt lidt tid på at beundre en masse Doctor Who cosplayers. I de fleste tilfælde kun kostumet, men også fyrerne. Cosplaying er når man klæder sig ud som en fiktiv figur enten fra et spil, tv-serie eller film, og man agerer som dem. Der ar rigtig mange klædt ud som dem fra Homestuck (jeg har ingen anelse om hvad det er, så I må ikke spørge mig om det!) Da klokken blev ca. 9 tog vi tilbage på hotellet hvor vi spiste popcorn. 

Lørdag stod de voksne op før mig og spiste morgenmad. Da de kom tilbage på værelset, gik jeg ned og spiste morgenmad. Da jeg kom tilbage havde Janine og Betsy taget deres Thor og Loki løbekostumer på. Jeg mødte dem foran hotellet til et Fun Run på 2 mil. Det var super hyggeligt. Vi havde også en Captain America, Black Widow og Tony Stark med os. Da løbet var overstået, hoppede jeg endnu engang i mit Star Trek jumpsuit og tog tilbage på hotellet igen. Jeg tog til et panel hvor de diskuterede det gamle Star Trek vs. det nye Star Trek. Fun fun! Bagefter var der Q&A med Hodor og Irri fra Game of Thrones!! Hende der spiller Irri er oprindeligt fra Norge, så det åbnede muligheden for at spørge dem om de havde andre internationale skuespillere, hbilket jeg gjorde. Så jeg kan stolt sige at jeg har snakket med to fra Game of Thrones, woop woop! Egentligt ville jeg bare have dem til at nævne Nicolaj Coster Waldau, men det gjorde de ikke. Jeg gætter på at de ikke har arbejdet sammen med ham. Bagefter så jeg på kostume konkurrencen. Det var virkelig utroligt så mange gode der var! (Bare rolig, jeg vil lægge billeder ud i mit album) De tre bedste kostumer vandt penge priser. Bagefter købte jeg merchandise, og gik op og spiste snacks. Dér mødte jeg Ron som sad og spillede spil sammen med en sikkerhedsvagt (en ægte en) og den gale hattemager. Da Janine skulle tale på et panel, tog jeg ned og så det. Det var interresant. Det handlede om at skrive militær sci-fi. Efter det, tog vi id og spiste BBQ sammen med Timothy Zahn og hans familie. Tilbage på hotellet læste jeg i en times tid inden jeg gik i seng. 

Søndag var sidste dag. Vi spiste crepes til morgenmad, og tog derefter over på con'en igen. Jeg var virkelig nået langt i min bog, så da jeg sad og læste den hørte jeg noget der skreg 'EXTERMINATE!' Jeg blev virkelig forskrækket, men jeg begyndte at grine da jeg så en Dalek og den 10. Doctor stå og skændes. Nogen havde simpelthen bygget en Dalek robot, og gik rundt og styrede den. DET er hvad jeg kalder kreativt! 
Jeg besluttede mig for at købe Gabis fødselsdagsgave i Merchandise hallen, så det gjorde jeg. Og jeg fik også købt noget til mig selv, hihi. 
Da jeg igen sad og læste, fik jeg øje på Daleken igen, og denne gang kom den virkelig tæt på mig og skreg mig op i ansigtet. Det var så vildt! (Jeg ville virkelig ønske du kunne være her Laura, for du ville have elsket det!) Da klokken blev 1, pakkede vi sammen og satte kursen mod DC. Det første vi gjorde var at få frokost i bilen fra Wendy's og derefter satte vi Betsy af i lufthavnen. Janine lod mig låne hendes iPad, så jeg kunne se film. Så jeg lagde min bog fra mig, og kastede mig over To På Flugt. 

Jeg har på fornemmelsen at det bliver en lang tur hjem, og at det bliver en hård dag i skolen i morgen. Men jeg må dope mig med kaffe og gå tidligt i seng i morgenaften. 
Alt i alt har den her weekend været super fed!! Det var fedt at være sammen med mine nørdede medmennesker, uden at blive dømt for at være nørdet. Jeg fik enda et par "you look awesome!" kommentarer med på vejen. 

Næste uge er Gabis fødselsdag og præmiere på Thor 2! (I hvert fald herovre) 

- Emma

Ingen kommentarer:

Send en kommentar